Go to content
Från 375,00 € / 2 d
Välj ett datum för att se närmare prissättning.

Säljare

Lake Igloo Ukkohalla info@hydda.eu +358 50 361 9667 Organisationsnummer: 2922432-3 Handelsvillkor

MTB Deal - pakettiin sisältyy kaksi yötä Lake Igloo Ukkohallassa luonnon helmassa sekä 2 pyöränvuokrausta yhdelle päivälle. Voit valita laadukkaista sähköfatbike tai fatbike pyöristä, molemmista löytyy eri kokoja aikuisille sekä lapsille. 

Ukkohallan maastopyöräreitit tarjoavat kauniita maisemia vaihtelevassa maastossa. Pyöräile vaikka Komulankönkään tai Hepokönkään vesiputoukselle ja pidä evästauko laavulla. Rentoudu yön igluveneessä nauttien tähtitaivaasta suoraan sängystä. Voit halutessasi yöpyä järvellä poijussa kiinnitettynä (mahdollista n. lokakuun puoleenväliin asti) 

Iglun varustelusta löytyy upeat panoramaikkunat, mukava parivuode, laukkusäiliö, wifi, äänentoisto ja usb-latauspiste, pieni keittiö kaasuliedellä, minijääkaappi, kompostoitava wc, ruokailuvälineet, lakanat, pyyhkeet, lämmitys (talvella), pilkkireikä (kyllä!) sekä kahvin- ja teentekovälineet. Suihkua täältä ei löydy mutta suosittelemme käydä peseytymässä Saunamaailmassa, josta löytyy 9 eri saunaa, poreallas sekä uima-allas ja lastenallas tai pulahtamaan järvessä. Lue lisää Saunamaailmasta täältä. 

Saunamaailmassa käynti lisämaksusta 15€/hlö (ulkosaunojen ollessa päällä 20€/hlö). 

Hinta pitää sisällään:

- Yön kahdelle hengelle sviittimäisessä lasi-iglussa (kesä-syyskuun aikana iglu kelluu veden päällä ja loka-toukokuun aikana iglu on sijoitettuna maan tai jään päälle) 

- Runsas aamiainen (myös kasvisvaihtoehto) 

- Kahvi ja tee

- Liinavaatteet ja pyyhkeet

- Loppusiivous

Myös lemmikit ja lapset ovat tervetulleita. Lisävuoteen on mahdollista saada 30€ lisähinnasta. 

MTB paketit varattavissa 30.11.2022 saakka.